Επιστάτες: Πυροβολήσαμε για εκφοβισμό

Επιστάτες: Πυροβολήσαμε για εκφοβισμό

 

Οι δικηγόροι των τριών συλληφθέντων για τα γεγονότα στη Μανωλάδα, υποστηρίζουν ότι οι πελάτες ότι πυροβόλησαν για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, οι μετανάστες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των επιστατών ενώ οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες υποστηρίζοντας ότι τους οφείλεται ένας μήνας.

Αναλυτικότερα οι δικηγόροι των τριών συλληφθέντων ανέφεραν ότι η υπόθεση μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί στις σωστές της διαστάσεις. Ο δικηγόρος του 39χρονου, Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος δεν θέλησε να επεκταθεί, καθώς δεν είχε λάβει στα χέρια του τη δικογραφία, ωστόσο υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό και ανέφερε ότι οι αλλοδαποί ήταν εκείνοι που κινήθηκαν απειλητικά κατά των παραγωγών.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 21χρονου και του 27χρονου, Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος διάθεση, ούτε υπήρχε σκοπός να γίνει ζημιά. Υποστήριξε ότι δεν ευθύνονται οι κατηγορούμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών, αλλά ότι η πολιτεία είναι αυτή που πρέπει να μεριμνήσει.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: patrisnews.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ