TV Queen: Η Τριανταφυλλιά θέλει να γνωρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Μου αρέσουν οι άνδρες με ισχύ και δύναμη»

Συζητήσεις περί αισθηματικών έπιασαν τα κορίτσια του TV Queen αποκαλύπτοντας αναμεταξύ τους τα celebritiy crush τους…

Τον χορό ξεκίνησε η Καλομοίρα, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τον έρωτά της, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, και έτσι δεν άργησαν και επόμενες εξομολογήσεις… καρδιάς.

Τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά της μοιράστηκε και η Τριανταφυλλιά ομολογώντας στις συνδιαγωνιζόμενές της ότι η καρδούλα της έχει ένα soft spot για τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπει έναν άνδρα με ισχύ που τη γοητεύει και θα ήθελε πολύ να τον γνωρίσει εκ του σύνεγγυς.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα ευαίσθητο σημείο για εμένα γιατί πραγματικά έχει μία ιδιαιτερότητα, μία ισχύ και μ΄αρέσουν οι άντρες με ισχύ και δύναμη πόσο μάλλον που είναι ο πρωθυπουργός της χώρα μας. Μου αρέσουν τέτοιοι άντρες και θα ήθελα να τον γνωρίσω και να συζητήσουμε σε πράγματα της πολιτικής και εκτός πολιτικής» είπε στο κιου.

Και δεν σταμάτησε εκεί αλλά του έστειλε ανοιχτή πρόσκληση να έρθει στη σχολή του TV Queen. «Κυριάκο μου, θα χαρώ να κάνεις την έκπληξή σου στο TV Queen θέλω να σε γνωρίσω στο λέω με πολλή αγάπη» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ