Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χυδαία επίθεση σε εμένα, στον Διαμαντή Καραναστάση, αλλά και στην Πλεύση Ελευθερίας συνολικά»

Για χυδαία επίθεση τόσο στην ίδια όσο και στον Διαμαντή Καραναστάση, αλλά και την Πλεύση Ελευθερίας συνολικά, έκανε λόγο πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αναλυτικά

«Τις τελευταίες μέρες που η Πλεύση Ελευθερίας γνωρίζει άλλη μία άνοδο και την εμπιστοσύνη των πολιτών, επιχειρείται με διάφορους τρόπους μια χυδαία επίθεση. Σε εμένα προσωπικά. Στον Βουλευτή μας Διαμαντή Καραναστάση χάρη στον οποίο η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Στην Πλεύση Ελευθερίας συνολικά.

Καλώ τους πολίτες να μην ακούν τα ψευδή δημοσιεύματα, να μην παρασύρονται από την παραπληροφόρηση. Απέναντι σε αυτή την επίμονη προσπάθεια να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας, η μοναδική Κοινοβουλευτική ομάδα που μάχεται καθημερινά, εμείς αντιτάσσουμε το έργο μας, τη δουλειά μας, τις παρεμβάσεις μας, την επιμονή μας για δικαιοσύνη.

Η Πλεύση Ελευθερίας είναι και θα είναι η φωνή των πολιτών μέσα και έξω από τη Βουλή. Καλώ τους πολίτες να υπερασπισθούν τη φωνή τους, την μοναδική δύναμη υπεράσπισής τους. Δεν θα σταματήσω, δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε #Αλήθεια και Δικαιοσύνη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ