Ζέρβας στον Realfm 97,8: Πλέον δεν είναι ανέκδοτο το μετρό Θεσσαλονίκης – Οι συρμοί κάνουν δοκιμαστικές διαδρομές

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος.

«Είμαι ένας άνθρωπος της πόλης και της τοπικής αυτοδιοίκησης που από το 2010 που εκτέθηκα για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έθεσα στον εαυτό μου συγκεκριμένους στόχους και υπηρέτησα την πόλη. Είναι για εμένα μια ιδιαίτερη τιμή να είμαι ο δήμαρχος της πόλης. Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια μετά τις εκλογές του 2019 για ένα πρόγραμμα ριζικής αναμόρφωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης» είπε αρχικά.

«Οι πρώτοι καρποί ήρθαν, η προσπάθεια συνεχίζεται και στοχεύω σε άλλη μια θητεία. Διεκδικώ την επανεκλογή μου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που έχει διαμορφώσει μια καινούργια, διαφορετική Θεσσαλονίκη. Στην πορεία, είναι σημαντικό να έχουμε την στήριξη των πολιτών» πρόσθεσε.

Αναφορικά με το μετρό της Θεσσαλονίκης σχολίασε πως «Πλέον δεν είναι ανέκδοτο το μετρό, είναι πραγματικότητα. Σε έναν χρόνο από τώρα, στα τέλη του 2023, εγώ σαν δήμαρχος και όλοι οι επισκέπτες θα χρησιμοποιούν ένα σύγχρονο μετρό. Εκτός από δύο σταθμούς, την Αγίας Σοφίας και την Βενιζέλου, όλοι οι άλλοι σταθμοί είναι έτοιμοι. Οι λαμαρίνες έχουν φύγει, η πόλη ανέπνευσε. Οι συρμοί κάνουν δοκιμαστικές διαδρομές, μετράμε έναν χρόνο μέχρι το μετρό Θεσσαλονίκης να είναι πραγματικότητα».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ