Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πλέον πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι Love Island υποστηρίζει ότι πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και παρά τον γάμο της με τον Γιάννη που έληξε σύντομα, θεωρεί ότι μπορούν να πορευτούν ξανά μαζί.

«Όταν περνάς καλά, σου φαίνονται όλα ωραία. Από την άλλη όταν δημοσιοποιείται κάτι έχεις και την αίσθηση της παραβίασης. Πλέον, πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω, όμως, πώς μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά. «Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ όμως πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και βάζω στην άκρη την λογική», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σχετικά με το τι ζητά από τον άνθρωπο με τον οποία συμπορεύεται, η ίδια απάντησε: «Ηρεμία, χαρά και ασφάλεια. Να ξέρω ότι είναι μαζί μου, δίπλα μου, ότι θα επιστρέψω από τη δουλειά και θα τρώμε μαζί. Απλά πράγματα, δεν θέλω κάτι άλλο».

Τέλος, σημείωσε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της πρόταση γάμου και πως με τον Γιάννη είχαν παντρευτεί για διαδικαστικούς λόγους.

Δείτε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ