Ζέρβας στον Realfm 97,8: «Ναι» σε debate με τον κ. Αγγελούδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, «η διαφορά ήταν στην 1,5 μονάδα και πιστεύω σε αυτό συνετέλεσαν κάποιες ειδικές συνθήκες όπως η τεράστια αποχή που υπήρξε χθες. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα αυτή η εβδομάδα. Πρέπει να πάμε στους πολίτες, πλέον δεν είμαστε 9 υποψήφιοι αλλά 2».

«Θα συζητήσουμε ουσιαστικά για τα προγράμματα. Όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί υποψήφιοι όλοι κατηγορούν τον δήμαρχο. Τώρα πλέον έχουμε δύο υποψηφίους, εμένα και τον κ. Αγγελούδη. Κάθε υποψήφιος ανάλογα με την ατζέντα και την προσωπικότητά του απευθύνεται παντού. Είναι μια μάχη προγραμμάτων και προσώπων» πρόσθεσε.

«Θα απευθυνθώ πρώτα σε όσους δεν ψήφισαν, τους καλώ να το κάνουν και δεύτερον σε όσους δεν μας ψήφισαν, να αποφασίζουν αν θέλουν στο τιμόνι ανθρώπους με σχέδιο και μια διαδρομή» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για τη διενέργεια debate απάντησε καταφατικά. «Debate βεβαίως. Πλέον με δύο υποψηφίους και σε επίπεδο πολιτικής και προσωπικότητας ώστε οι πολίτες να δουν το πρόσωπο, το σχέδιο, να ψάξουν το παρελθόν, να ψάξουν για το μέλλον της πόλης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ