Ζέρβας στον ΑΝΤ1: «Ο Αγγελούδης έλειπε χρόνια από την Θεσσαλονίκη και δεν είδε τις πρωτοβουλίες που πήραμε» – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη και τις λύσεις τους.

Αναφερόμενος στην άρνηση του του Στέλιου Αγγελούδη για τηλεμαχία, ο κ. Ζέρβας είπε «οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν είχαμε το προνόμιο που είχαν οι πολίτες της Αθήνας, να έχουμε ένα debate και να βρεθούμε με τον κ. Αγγελούδη ενώπιος ενωπίω».

Στην συνέχεια τόνισε πως «η Θεσσαλονίκη έχει ένα πρόβλημα με το πράσινο. Είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλο της το παρελθόν. Εγώ σαν διοίκηση φρόντισα να γίνουν 3.500 νέες δεντροφυτεύσεις, δεν υπάρχει ούτε μια κενή δεντροδόχος, αλλάξαμε και τα δέντρα που ήταν ασθενή, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις από συλλογικότητες, που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην αντιπολίτευση».

Σχετικά με την καθαριότητα της Θεσσαλονίκης, ο Κώνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε: «τα χρόνια τα προηγούμενα ήταν χρόνια δυσκολιών. Όντως σε ένα χρονικό σημείο υπήρχε ένα πρόβλημα με την καθαριότητα. Ήδη είμαστε στην πορεία ολοκλήρωσης ενός σχεδίου, ώστε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να έχουμε μια μόνιμη λύση που ταιριάζει σε μια ελκυστική, σύγχρονη πόλη».

«Ο κ. Αγγελούδης έλειπε πολλά χρόνια από την Θεσσαλονίκη και δεν είδε τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει για αυτά τα τόσο σημαντικά θέματα», απάντησε ο κ. Ζέρβας στα πυρά του έτερου διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου αναφορικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την έλλειψη θέσεων στάθμευσης στην πόλη, συμπληρώνοντας ότι «η Θεσσαλονίκη δεν έχει εδώ και πολλά εναλλακτικά μέσα μεταφοράς. Εμείς “τρέξαμε” τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του Μετρό. Κάποιοι άλλοι, που είναι σήμερα με τον κ. Αγγελούδη, έκαναν προσφυγές και στέρησαν από τους Θεσσαλονικείς να είναι ήδη έτοιμο το μετρό».

Επεσήμανε πως «εμείς προσθέσαμε πάνω 1.500 θέσεις στάθμευσης. Εμείς προχωρήσαμε και το δίκτυο ποδηλατοδρόμων, που έχει διπλασιαστεί για να μπορέσει ο Θεσσαλονικιός και ο επισκέπτης να έχει εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης. Πραγματικά, δεν παρέλαβα ούτε σχέδια, ούτε τις λύσεις για τα προβλήματα της πόλης. Στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια τα προβλήματα είτε λύθηκαν είτε δρομολογήθηκαν, ώστε η Θεσσαλονίκη να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη πόλη στον κόσμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ