Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Τα μαθηματικά της κ. Κεραμέως είναι κάτω από τη βάση του 10

“Εμείς κρίνουμε σκόπιμο αυτή τη στιγμή, όχι να απαντήσουμε στον κ. Μητσοτάκη, αλλά να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες και τις ανησυχίες του κόσμου” ανέφερε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι “αυτή η κυβέρνηση είναι κατώτερη των προσδοκιών, που η ίδια είχε καλλιεργήσει για τον εαυτό της”.

“Τα μαθηματικά της κ. Κεραμέως είναι κάτω από τη βάση του 10” σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης σχετικά με την εικόνα των σχολείων.

“Εγώ αν ήμουν ο κ. Μητσοτάκης, θα σήκωνα το τηλέφωνο και θα έκανα επικοινωνία με όλες τις χώρες που φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα από εμάς. Θα συγκέντρωνα τα στοιχεία και θα φώναζα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τώρα που όλοι στις Κ.Ο. μας έχουμε εμβολιαστεί και να κάνουμε έναν ευρύ διάλογο για το πώς μπορούμε να τα πάμε καλύτερα” είπε σχετικά με τους εμβολιασμούς.

“Χρειάζονται καλές πρακτικές και εθνική συστράτευση. Δεν θα δίχαζα και δεν θα τοποθετούσα προσωπικότητα στο υπουργείο Υγείας έναν άνθρωπο που διχάζει και θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω την κοινωνία. Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποσυρθεί από αυτή τη διαδικασία” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον εμβολισμό του Παύλου Πολάκη απάντησε “κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ