Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Θα πρέπει να αναδιοργανωθεί η πολιτική προστασία συνολικά

“Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα έχει επισημάνει ότι πάμε σε κλιματική διαταραχή, αυτό σημαίνει περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα, πιο πυκνά, πιο έντονα και με δυσκολότερη προβλεψιμότητα. Άρα όλα τα μοντέλα που έχουμε, πολύ σύντομα θα αποδειχθούν αναποτελεσματικά. Όταν λέμε ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκινά την 1η Μαΐου, καλό είναι με βάση και το προχθεσινό, να έχουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα από την 1η Μαΐου” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θα πρέπει να αναδιοργανωθεί η πολιτική προστασία συνολικά ώστε όχι μόνο να είναι καλή στην επικοινωνία αλλά και αποτελεσματική σε τέτοιες μεγάλες δυσκολίες” πρόσθεσε.

Σχετικά με την πανδημία ανέφερε “ο καιρός και οι εμβολιασμοί είναι σύμμαχοί μας. Το αν πηγαίνουμε ή όχι καλά, πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς και τι κάνουν οι γείτονες, οι ανταγωνιστές μας. Ενώ πέρσι τα πηγαίναμε πολύ καλά τέτοια περίοδο, βρισκόμαστε έναν χρόνο μετά που δεν τα πηγαίνουμε τόσο καλά σε σύγκριση με τους γείτονες”.

“Φαίνεται ότι η πανδημία είναι κάτι με το οποίο θα ζούμε τα επόμενα χρόνια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ