Υπουργοί έτοιμοι για αποχώρηση

Υπουργοί έτοιμοι για αποχώρηση

 

Εισηγήσεις για κυβερνητικό ανασχηματισμό αμέσως μετά τις γιορτές έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Πρωθυπουργός.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», η προοπτική αυτή αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς στους κόλπους της πρωθυπουργικής αυλής, ενώ και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς την εξετάζει σοβαρά.

Κεντρικό επιχείρημα των υποστηριστών της συγκεκριμένης άποψης είναι πως πρόκειται για την πλέον κατάλληλη συγκυρία για ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού θα δοθεί μήνυμα επανεκκίνησης της κυβέρνησης, μετά τις δύσκολες κοινοβουλευτικές διαδικασίες που πέρασαν, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτηθεί νέα δυναμική, με φόντο την έναρξη της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Τα δύσκολα πλέον είναι πίσω. Τώρα πια θα πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα το κυβερνητικό έργο και γι’ αυτό δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει οι όποιες δυσλειτουργίες και αρρυθμίες να καταπολεμηθούν άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά στενός συνομιλητής του κ. Σαμαρά, δίνοντας το στίγμα των σκέψεων που κυριαρχούν αυτό το διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξάλλου, ουδείς στο στενό πρωθυπουργικό επιτελείο θα ήθελε να δει την επικοινωνιακή αντεπίθεση που σχεδιάζεται στην Ηρώδου Αττικού, με φόντο την Ευρωπαϊκή Προεδρία, να «πνίγεται» άδοξα με τυχόν νέες παρατηρήσεις της τρόικας περί καθυστερήσεων και μη υλοποίησης των συμφωνηθέντων.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ