Υπουργική επίσκεψη στην Καλάματα και στα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή

Tην Καλαμάτα και τα έργα που υλοποιεί η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή επισκέφθηκαν το Σάββατο οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης.

Αρχικά επιθεώρησαν την πρόοδο των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Μορέα ενόψει της οριστικής παράδοσης του στους πολίτες της Πελοποννήσου στα μέσα Δεκεμβρίου. «Πιστεύουμε ότι έγινε πάρα πολύ δουλειά αυτούς τους μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο. Έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις για την αναθεώρηση της σύμβασης και η ολοκλήρωσή του αποτελεί μια δικαίωση για όλους μας» δήλωσε για το έργο αυτό ο κ.Σπίρτζης.

Αμέσως μετά επισκέφτηκαν το αντιπλημμυρικό έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων οδού Αθηνών – Νέας εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας» «Χρηματοδοτούμε αυτό το έργο, που υλοποιείται από το Δήμο και θα χρηματοδοτηθούν και άλλα αντιπλημμυρικά έργα, που έχουν κάνει προτάσεις οι δήμοι στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, ώστε να μη ξαναζήσουν οι φτωχογειτονιές της Καλαμάτας αυτά που έζησαν φέτος», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

Στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο δημαρχείο της πόλης και πραγματοποίησαν σύσκεψη για την εξέλιξη και ολοκλήρωση των λιμενικών, οδικών και αντιπλημμυρικών έργων βάσει του σχεδιασμού που προωθεί η κυβέρνηση και τη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Μπαλάφας: Να αντικατασταθεί η δομή φιλοξενίας στη Σούδα από μια πολύ καλύτερη

Κουτσούμπας: Να ανοίξουν καλύτεροι δρόμοι για το λαό και τη νεολαία

Γνωστός τραγουδιστής υπέβαλε αγωγή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ