Χρυσοβελώνη: Αρχικά αρνητική η τρόικα για τους εξεταστές οδήγησης – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αγώνας μας είναι κοινός με τους εξεταστές», επισήμανε η υφυπουργός Μεταφορών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ τόνισε ότι χθες έγινε μια πρώτη επαφή με τα τεχνικά κλιμάκια.

«Τους είχαμε αποστείλει 2-3 έγγραφα που αναλύαμε αριθμητικά την κατάσταση, αρχικά ήταν αρνητικοί», σημείωσε η υφυπουργός, μιλώντας στο mega. Κατόπιν εξηγήσεων, ωστόσο, ανέφερε ότι «μείναμε σύμφωνοι ότι θα επανέλθουμε με νέο έγγραφο», με βάση τα δεδομένα της χθεσινής συζήτησης, ενώ θα υπάρξει και επόμενο ραντεβού εφόσον αυτό που τους αποσταλεί δεν κρίνεται επαρκές.

Αναγνώρισε ότι τα στοιχεία τα είχαν μελετήσει, αλλά «ως υπουργός τους κατέστησα σαφές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει επάρκεια προσωπικού, ενώ το κράτος χάνει έσοδα και οι πολίτες ταλαιπωρούνται.

Υπενθυμίζουμε ότι από νωρίς το πρωί, οι εκπαιδευτές οδήγησης που διαμαρτύρονται λόγω της κατάργησης με νόμο (για το ενιαίο μισθολόγιο), των σχετικών επιδομάτων που λάμβαναν, προχώρησαν σε αποκλεισμό του υπουργείου Μεταφορών.

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη στο υπουργείο Μεταφορών από εκπαιδευτές οδήγησης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ