Ξανθός: Ανυπόστατα σενάρια τα περί διαφωνιών στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί «εσωτερικών διαφωνιών στον ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή την κατάθεση ερώτησης βουλευτών του για το θέμα των ΜΕΘ, ο αρμόδιος τομεάρχης Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, κατηγορώντας τα «φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης» για «καλά συντονισμένη επιχείρηση διασποράς ανυπόστατων σεναρίων».

Στην ανακοίνωσή του εξηγεί: «Το πραγματικό γεγονός λοιπόν, είναι ότι η ερώτηση αυτή κατατέθηκε με πρωτοβουλία της σ. Δώρας Αυγέρη και, όπως όλες οι ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, είχε την έγκριση του αρμόδιου τομεάρχη Υγείας, δηλαδή τη δική μου. Εννοείται πως δεν συνηθίζεται ο τομεάρχης να υπογράφει όλες τις ερωτήσεις για τις οποίες έχει δώσει την έγκριση του. Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα».

Κλείνοντας ξεκαθαρίζει: «Τα υπόλοιπα είναι χυδαία προσπάθεια πολιτικού αντιπερισπασμού μιας κυβέρνησης ‘στριμωγμένης’ από την τραγική αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και το καθημερινό δράμα των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ. Φαίνεται ότι το ‘Μαξίμου’ αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο το ρόλο του ‘Επιδημιολόγου-Εντατικολόγου’ και να ασχοληθεί με το ρόλο της ‘μονταζιέρας’. Εκεί σίγουρα έχει μεγαλύτερη τεχνογνωσία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ