Ξανθός στον Realfm 97,8: Οι 70 νεκροί σε καθημερινή βάση είναι μια τεράστια αιμορραγία ανθρώπινου δυναμικού

Ο τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην Κάτια Μακρή στον Realfm 97,8 σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με τον μαχητή του Αζόφ και την πορεία της πανδημίας.

“Ήταν ένας άτυχος και προβληματικός χειρισμός σε μια κρίσιμη φάση. Υπάρχει ευθύνη. Φταίει το προεδρείο της Βουλής; Φταίει η κυβέρνηση; Φταίει η συνεννόηση των διπλωματών; Δεν ξέρω, το σίγουρο πάντως είναι ότι από αυτή την αναγκαία εκδήλωση στήριξης του ουκρανικού λαού μένει μια σκιά και υπάρχει κόσμος που αισθάνθηκε προσβεβλημένος” ανέφερε.

Για την πανδημία

“Παρά τις προβλέψεις και το κλίμα χαλάρωσης το οποίο προσπαθεί εκ των υστέρων να μαζέψει ο υπουργός, είχαν δοθεί τα μηνύματα ότι τελειώνουμε με τις μάσκες, με τα πιστοποιητικά, πάμε για Πάσχα με πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, αυτό το σήμα είχε δοθεί από επίσημα χείλη. Νομίζω ότι θέλει μια αναπροσαρμογή στρατηγικής. Οι 70 νεκροί σε καθημερινή βάση είναι μια τεράστια αιμορραγία ανθρώπινου δυναμικού, που δυστυχώς δεν έχει διερευνηθεί σοβαρά και δεν έχουν αναζητηθεί τα βαθύτερα αίτιά της” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ