Will Smith: Η έκκληση στην σύζυγό του – “Μην με χρησιμοποιείς”

Στο προσκήνιο έρχεται ένα παλιό βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο Will Smith να εκλιπαρεί την σύζυγό του να μην ανεβάζει στα social media στοιχεία που δείχνουν την κρίση στον γάμο τους, στον απόηχο μετά το χαστούκι στον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ.

Το βίντεο προέρχεται από ένα live στο instagram το 2019, όπου η Jada στην ουσία στήνει τον σύζυγό της στον τοίχο για να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με την προβληματική σχέση τους. Το ζευγάρι στην πάροδο των χρόνων έχει αντιμετωπίσει αρκετές κρίσεις στον γάμο του, όπως η ίδια η Jada έχει κατά καιρούς αποκαλύψει στην εκπομπή της “Red Table Talk”.

Η Jada φέρνει σε δύσκολη θέση τον Will Smith, από τον οποίο ζητεί να “επαναπροσδιορίσει” τον γάμο τους σε μια προσπάθεια να… ξεσηκώσει τους θεατές της της εκπομπής της.

“Δεν μπορείς να με βιντεοσκοπείς χωρίς να με ρωτάς πρώτα!.. Δεν μπορείς να με χρησιμοποιείς έτσι για τα social media! Οπότε μην αρχίζεις απλώς να βιντεοσκοπείς!” της λέει ο Will Smith όσο εκείνη επιμένει να πάρει απαντήσεις, ενώ στη συνέχεια προτρέπει τις τηλεθεάτριες να δουν την εκπομπή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ