«Ξαναχτύπησε» ο Κώστας Ζουράρις: Και με τον Βελόπουλο και με τον διάβολο ακόμη στη βάση προγραμματικής συμφωνίας

«Ξαναχτύπησε» ο Κώστας Ζουράρις ο οποίος δεν απέκλεισε μετεκλογικά τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ζουράρις: Πώς προσπαθεί να εξηγήσει στο TikTok την φράση του για τα «κωλόπαιδα»

Λίγες ημέρες μετά τη δήλωσή του για «κωλόπαιδα» που πάνε σε ιδιωτικά σχολεία, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 τόνισε ότι «Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε στη βάση προγραμματικής συμφωνίας», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε:

Ζουράρις: «Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής έστειλε στα κολλέγια τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά» – Άγρια κόντρα με τον Φωτήλα

«Γιατί δεν συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Σε ερώτηση αν σε μια υπόθεση εργασίας θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση με το κόμμα του, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης. Και με τον διάβολο ακόμη στη βάση προγραμματικής συμφωνίας».

Τέλος, ερωτηθείς για την βάση αυτής της συνεργασίας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ