Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8: Στην Ευρώπη οι επιτυχημένοι ευρωβουλευτές έχουν τουλάχιστον 3 θητείες

«Πηγές επικαλείται ο δημοσιογράφος. Εγώ θα πω ότι στην Ευρώπη οι επιτυχημένοι ευρωβουλευτές έχουν τουλάχιστον 3 θητείες γιατί είναι αργοί οι ρυθμοί ολοκλήρωσης των νομοθετημάτων και των εκθέσεων. Θα περιμένω τις θέσεις του Πρωθυπουργού. Μέχρι στιγμής το καταστατικό μας λέει ότι οι εκλεγμένοι, δικαιούνται να διεκδικήσουν ξανά την εκλογή τους» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ για το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με τους υποψηφίους της ΝΔ στις ευρωεκλογές, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Με βάση την επικείμενη άφιξη του Ερντογάν, θεωρώ ότι δεν είναι στις προθέσεις του να ανοίξει πάλι την στρόφιγγα και να ξεκινήσει ξανά την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού» ανέφερε σχετικά με τα ελληνοτουρκικά. «Ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος και δύσκολος» σχολίασε.

«Σωστά θα γίνει η επίσκεψη,  μένει να δούμε την συνέχεια» επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για την ακρίβεια απάντησε «πολλές πολυεθνικές έχουν εκμεταλλευτεί τις παθογένειες της ελληνικής αγοράς και τους ελλιπείς ελέγχους που είχαμε. Η κυβέρνηση έχει εστιάσει και στα δύο αυτά».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ