Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τις επόμενες ημέρες – Από το Squid Game στον… Batman

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα και το Netflix έχει προγραμματίσει πολύ δυνατές κυκλοφορίες για  τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά σημαντικότερη όλων είναι η πολυαναμενόμενη σειρά «Squid Game: The Challenge», εμπνευσμένη από το νοτιοκορεάτικο δράμα επιβίωσης του Netflix, «Squid Game».

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες σημαντικές κυκλοφορίες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε τις σημαντικότερες κυκλοφορίες:

  • Squid Game: The Challenge
  • Batman: The Animated Series
  • Γλυκέ μου Δαίμονα
  • My Daemon
  • Λίο
  • Μια Σχεδόν Κανονική Οικογένεια
  • Δεν Περιμένω να με Πιστέψει Κανείς

Squid Game: The Challenge (1η σεζόν) – 22 Νοεμβρίου

456 πραγματικοί παίκτες θα μπουν στον διαγωνισμό, διεκδικώντας ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους. Καθώς ανταγωνίζονται μέσα από μια σειρά παιχνιδιών εμπνευσμένων από την πρωτότυπη σειρά, καθώς και κάποιων εκπληκτικών νέων προσθηκών, οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα δοκιμαστούν ενώ λιγοστεύουν σιγά σιγά.

Κυκλοφορία επεισοδίων:

  • 22 Νοεμβρίου – 5 επεισόδια
  • 29 Νοεμβρίου – 4 επεισόδια
  • 6 Δεκεμβρίου – 1 επεισόδιο

Batman: The Animated Series – 21 Νοεμβρίου

Το Batman παλεύει να ξεπεράσει τους δαίμονές του ενώ μάχεται με τους πιο διαβόητους κακούς του Gotham, συμπεριλαμβανομένων των Joker, Penguin και Harley Quinn.

Γλυκέ μου Δαίμονα (My demon) – 24 Νοεμβρίου

Ένας άσπλαχνος δαίμονας γίνεται αδύναμος όταν μπλέκει με μια ψυχρή κληρονόμο, που ίσως κρατάει το κλειδί για τις χαμένες του ικανότητες — και την καρδιά του.

My Daemon – 23 Νοεμβρίου

Η ανερχόμενη ταϊλανδική εταιρεία παραγωγής Studio Igloo φέρνει στην οθόνη τις περιπέτειες ενός αγοριού και ενός μικρού δαίμονα σε μια πρωτότυπη ιστορία του Χιροτάκα Αντάτσι (ή Οτσουίτσι)

Στο κοντινό μέλλον, μια πυρηνική έκρηξη προκαλεί τη στιγμιαία ένωση της Γης με την κόλαση και μολύνει την ατμόσφαιρα με αμμοθύελλες που προέρχονται από την κόλαση. Ο Κέντο, ένας μαθητής δημοτικού που ζει στο κέντρο του Τόκιο, βρίσκει στο δάσος έναν κόκκινο κόκκο άμμου και τον ανατρέφει ως “δαίμονα”, τον οποίο ονομάζει Άννα. Οι δυο τους ζουν ευτυχισμένα μέχρι που οι άνθρωποι αρχίζουν να μισούν την Άννα και να προσπαθούν να τη σκοτώσουν. Ο Κέντο θέλει να προστατεύσει τον δαίμονα, αλλά όταν η προστατευτική μητέρα του παθαίνει ένα ατύχημα, ο Κέντο και η Άννα ξεκινούν μια περιπέτεια για να τη σώσουν.

Λίο (Leo) – 21 Νοεμβρίου

Ο ηθοποιός και κωμικός Άνταμ Σάντλερ (Ξενοδοχείο για Τέρατα, Ένας Τραγουδιστής για το Γάμο μου) παρουσιάζει το χαρακτηριστικό του χιούμορ σε αυτήν τη μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων ενηλικίωσης με θέμα την τελευταία χρονιά στο δημοτικό όπως τη βιώνει ένα από τα ζωάκια της τάξης. Ο Λίο (Σάντλερ), μια κουρασμένη 74χρονη σαύρα, έχει κολλήσει στην ίδια αίθουσα ενός σχολείου της Φλόριντα για δεκαετίες μαζί με τον φίλο του, μια χελώνα σε τεράριουμ (Μπιλ Μπερ). Όταν μαθαίνει ότι του έχει απομείνει μόνο ένας χρόνος ζωής, ο Λίο αποφασίζει να αποδράσει για να δει πώς είναι η ζωή στον έξω κόσμο. Αντί γι’ αυτό όμως, μπλέκει με τα προβλήματα των αγχωμένων μαθητών του, καθώς και μιας απίστευτα κακής αναπληρώτριας. Τελικά, θα καταφέρει να εκπληρώσει τις πιο περίεργες αλλά και πιο απολαυστικές επιθυμίες…

Μια Σχεδόν Κανονική Οικογένεια (A Nearly Normal Family) – 24 Νοεμβρίου

Η οικογένεια Σαντέλ είναι μια φυσιολογική οικογένεια που αποτελείται από τον ιερέα Άνταμ, τη δικηγόρο Ουλρίκα και τη 19χρονη κόρης του, τη Στέλλα. Όλοι τους έχουν μια φαινομενικά τέλεια ζωή σε ένα κυριλέ προάστιο έξω από τη Λουντ. Μια μέρα, όλα αλλάζουν, όταν η Στέλλα συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι διέπραξε φόνο. Οι συντετριμμένοι γονείς της δεν ξέρουν τι να κάνουν. Τι συνέβη; Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τη Στέλλα. Γνωρίζουν όμως πραγματικά την κόρη τους ή ο ένας τον άλλο;

Από το βιβλίο A Nearly Normal Family του Ματίας Έντβαρντσον.

Δεν Περιμένω να με Πιστέψει Κανείς (I Don’t Expect Anyone To Believe Me)

Ο Χουάν Πάμπλο ταξιδεύει με την κοπέλα του τη Βαλεντίνα για το διδακτορικό του στη Λογοτεχνία στη Βαρκελώνη. Πριν όμως φύγει από το Μεξικό, μπλέκει σε ένα εγκληματικό δίκτυο, το οποίο τον εμπνέει να γράψει το μυθιστόρημα των ονείρων του, ενώ η ζωή του παίρνει παράλογες και απαίσιες στροφές. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Χουάν Πάμπλο Βιγιαλόμπος και σε σκηνοθεσία του Φρίας ντε λα Πάρα (“I’m No Longer Here”).

Πηγή: FOXreport.gr

Αξιολάτρευτο βίντεο: Γατομαμά ντύνει το αιλουροειδές της με κοσμήματα όπως εκείνη

Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε το λάθος στην οικογενειακή φωτογραφία σε 6 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ