ΒΙΝΤΕΟ-Τα “καρφιά” του Κακλαμάνη για τον Σπηλιωτόπουλο

ΒΙΝΤΕΟ-Τα “καρφιά” του Κακλαμάνη για τον Σπηλιωτόπουλο

 

Αιχμές κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξαπολύοντας παράλληλα πυρά και κατά του Γιώργου Καμίνη.

“Εγώ θα μπω σε αντιπαράθεση με τον κ. Σπηλιωτόπουλο όταν θα είναι έτοιμος να μιλήσει για την Αθήνα, μια πόλη που δεν ξέρει που δεν γνωρίζει. Και όταν θα είναι έτοιμος να μιλήσουμε για την Αθήνα, για τα προβλήματα της και για τις λύσεις που προτείνει, ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο.

Προσωπικές επιθέσεις στον κ. Σπηλιωτόπουλο, ένα συνάδελφό μου που ανήκουμε στην ίδια Κ.Ο., όσο και να προκληθώ, εγώ δεν πρόκειται να κάνω” υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο “Εtv”.

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξει τον κ. Σπηλιωτόπουλο σε περίπτωση που βρεθεί στο δεύτερο γύρο.  “Εκείνος δεν έχει απαντήσει εάν είμαι εγώ στο δεύτερο γύρο τι θα κάνει” είπε χαρακτηριστικά.

 

Την ίδια στιγμή, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για ίδρυση μητροπολιτικής αστυνομίας, τόνισε: “Του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία του κ. Σπηλιωτόπουλου.  Έρχεται το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας όπου μέσα δεν υπάρχει θέμα μητροπολιτικής αστυνομίας και ο λόγος είναι προφανής. Μητροπολιτικές αστυνομίες υπάρχουν στις ΗΠΑ ανά πολιτεία και την εθνική ασφάλεια την έχει το FBI. Αλλά εκεί είναι ομοσπονδία Πολιτειών. Η Ελλάδα ευτυχώς είναι ενιαίο κράτος και εκ του Συντάγματος μητροπολιτικές αστυνομίες δεν μπορούν να υπάρξουν, παρά μόνο η ΕΛΑΣ. Αν τώρα ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει στο μυαλό του μια πρόταση με την οποία μπορεί να ξεπεραστεί αυτό, να έρθει στη βουλή την Τρίτη να το προτείνει στον κ. Δένδια για να ακούσουμε και την απάντησή του”

Πρόσθεσε δε, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη πρόταση: “Καλό είναι κανείς να ξέρει πριν κάνει προτάσεις”.

 

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Καμίνη, ο κ. Κακλαμάνης είπε μεταξύ άλλων ότι όταν τον προσκάλεσε να κάνουν βόλτα στην Αθήνα για να δουν τι πόλη παρέλαβε, εκείνος απάντησε ότι δεν το κρίνει σκόπιμο. “Σήμερα παρήλασαν όλοι οι υποψήφιοι από ένα εκπληκτικό πάρκο περίπου 10 στρεμμάτων στο 7ο το ΚΑΠΑΨ για να χαιρετήσουν τον κόσμο. Αυτό ήταν το πρώτο από τα 17 πάρκα που έφτιαξα στην Αθήνα. Μπορεί να μου δείξει ο κ. Καμίνης ένα πάρκο που έφτιαξε τα 3,5 χρόνια;” επισήμανε o κ. Κακλαμάνης που σήμερα επισκέφθηκε και ο ίδιος το συγκεκριμένο πάρκο και το γηροκομείο Αθηνών.

 

Δείτε το βίντεο από το Εtv

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ