ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος διάλογος του Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος διάλογος του Κεγκέρογλου με τον Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιώργος Γαβρίλης.

Η παρέμβαση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδινε εκείνη τη στιγμή ο υποδιοικητής του ΙΚΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Δ. Πατσούρης, άναψε τα αίματα και τα πράγματα προς στιγμήν πήγαν να εκτροχιαστούν.

Ο κ. Γαβρίλης παρενέβη και απευθυνόμενος στον κ. Κεγκέρογλου δήλωσε: «θέλω να καταγγείλω σαν εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης τη στάση του Υπουργείου Εργασίας όταν αρνήθηκε επίμονα να συνεννοηθεί με εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ και με θράσος άφησε μήνυμα στη γραμματέα ότι όλα τα μέτρα στην Κεφαλονιά η κυβέρνηση τα προωθεί και επιλύονται».

Ο Κ. Κεγκέρογλου αμφισβήτησε αυτά που είπε ο κ. Γαβρίλης, καταγγέλλοντάς τον «ως ψεύτη και συκοφάντη». Απαντώντας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κατηγόρησε τον Υφυπουργό Εργασίας για τραμπουκισμό.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ Μάλιστα οι δύο άνδρες ήρθαν σε… επικίνδυνο σε τετ – α τετ. Τελικά η ένταση κάπως… εκτονώθηκε όταν κ. Γαβρίλης τόνισε πως εννοούσε τη γραμματέα του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και όχι αυτή του κ. Κεγκέρογλου.

 

 

Πηγή: inkefalonia.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ