ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Νομοσχέδιο, μία μεγάλη αρπαχτή

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης: Νομοσχέδιο, μία μεγάλη αρπαχτή

 

«Δυστυχώς έχουμε μία κυβέρνηση που θέλει να εξευτελίσει τη Βουλή», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Μας ανακοινώνουν ότι αύριο το πρωί η Επιτροπή Παραγωγής, Εμπορίου και Οικονομικών θα συζητήσει το νομοσχέδιο  για την άρση των πλειστηριασμών, αλλά αυτό το νομοσχέδιο δεν υπάρχει, δεν έχει κατατεθεί. Μας ανακοινώνουν πρώτα τη συνεδρίαση και θα έρθει κάποτε το νομοσχέδιο. Κάποιες πρωινές ώρες θα το πάρουν κάποιοι και υποτίθεται θα καθίσουν μέχρι το πρωί και σε δύο ώρες θα αποφασίσουν άρον άρον να πλειστηριάσουν τα σπίτια των Ελλήνων».

«Είναι δυνατόν να λειτουργείτε έτσι ως κυβέρνηση;», αναρωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης και συμπλήρωσε: «Μπανανία να ήταν αυτή η χώρα, μία αποικία, θα σεβόταν κάποιες αντιπροσωπευτικές διαδικασίες. Γιατί τα κάνετε αυτά; Τι είμαστε υπάλληλοι της τρόικας;».

«Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά τα οποία κάνετε και δυστυχώς επιτείνουν ένα κλίμα σε βάρος του ίδιου του κοινοβουλευτισμού. Έτσι υπονομεύετε τη δημοκρατία, κλονίζετε τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι «συνιστά μία μεγάλη αρπαχτή».

«Ο τίτλος έπρεπε να είναι μία μεγάλη αρπαχτή στην ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων Ελλήνων», υπογράμμισε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ