ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Λαφαζάνη – Καψή

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Λαφαζάνη – Καψή

 

Σφοδρή κριτική στον Παντελή Καψή άσκησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε παρέμβασή του στη συζήτηση για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Απευθυνόμενος στον κ. Καψή, ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «κ. Καψή φαίνεται ότι δεν έχετε συναίσθηση των εγκλημάτων, τα οποία έχετε διαπράξει και διαχειρίζεστε. Αυτό είναι το χειρότερο.

Είσαστε ο υπουργός του μαύρου, του κατάμαυρου. Τώρα, γίνατε και υπουργός των ΜΑΤ και των αστυνομικών επεμβάσεων.

Να χαίρεστε την ιδιότητά σας. Σας βάλανε να διεκπεραιώσετε και, δυστυχώς, το κάνετε μία από τις πιο βρώμικες επιχειρήσεις που έχουν διεξαχθεί στη μεταπολιτευτική Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του, ο κ. Καψής απάντησε: «Αυτά για τα καθεστώτα κ. Λαφαζάνη δεν πιστεύω να υιοθετείτε την άποψη ενός εκ των συμμετεχόντων, ο οποίος είπε ότι γεννήθηκε το ’50 και έμαθε τη χούντα από τώρα.

Διότι τη χούντα την έχετε ζήσει και εγώ σέβομαι όλους της αριστεράς που έχουν αγωνιστεί και ευτελίζετε τους αγώνες αυτούς, κάνοντας τέτοιους παραλληλισμούς.

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα ΜΑΤ, αλλά, όπως είπατε εσείς, αυτά επιβλήθηκαν από μία χούφτα -δική σας φράση- εργαζομένων.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων 1.800 έχουν ζητήσει να ανοίξει η τηλεόραση και να προσληφθούν. Αυτούς εμποδίζετε, αυτούς αντιστρατεύετε».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ