ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Παπαδημούλη στον Βενιζέλο

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Παπαδημούλη στον Βενιζέλο

«Τον κ. Βενιζέλο τον ενόχλησε η απάντηση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία άφησε εντελώς εκτεθειμένη την πολιτική του το 2010», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στην ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στη Βουλή.

«Η ομιλία Βενιζέλου μου θύμισε μία παροιμία: “Εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και το βόδι”. Υπενθυμίζω στον αποχωρήσαντα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ότι οι δημοσκοπήσεις, είναι παράγοντας εκνευρισμού και κακός σύμβουλος όταν τον εκνευρισμό του κανείς τον μετατρέπει σε πολιτική επιθετικότητα και υβριστική συμπεριφορά εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Αν σε όλες τις δημοσκοπήσεις το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου μετράει ποσοστά περί το 5% δεν τους φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι μετέτρεψαν μετά από τρία χρόνια εφαρμογής του μνημονίου, το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ σε δεκανίκι μιας υπερδεξιάς Νέας Δημοκρατίας του κ. Σαμαρά και υπηρέτη μίας άγριας νεοφιλελεύθερης πολιτικής».

«Όσο για τους υπαινιγμούς του για τη Μαρφίν και τις Σκουριές, ας τελειώνουμε επιτέλους με τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και με τις βρωμιές», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Θα ήταν προτιμότερο ο κ. Βενιζέλος, να μην καταστήσει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ πάθος του και την υπαρξιακή δημοκοπική του αγωνία επίκεντρο της σημερινής συζήτησης, γιατί σε αυτό το νομοσχέδιο και στην τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων που η ηγεσία τους εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις, με την καθοριστική συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να εξασφαλίσουμε ευρύτερες συναινέσεις».

 

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ