ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ή θα τα αξιοποιήσω ή θα τα πουλήσω

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ή θα τα αξιοποιήσω ή θα τα πουλήσω

Για το φόρο ακινήτων μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το φόρο ακινήτων δίκαιο, επισημαίνοντας ότι υπάρχει σε όλο το δυτικό κόσμο και πρέπει να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Υπογράμμισε ωστόσο ότι «καλώς δίνουν τη μάχη τους οι βουλευτές».

Σημειώνεται πως 24 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τζαμτζή, κατέθεσαν χθες το βράδυ ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, στην οποία τονίζουν, μεταξύ άλλων ότι «η υπερφορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων είναι άδικη για τους αγρότες».

«Η Βουλή είναι ένας χώρος ιδεολογικής πάλης», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι νομοσχέδια, όπως αυτό που σχετίζεται με το φόρο ακινήτων, «είναι δύσκολα».

Αναφερόμενος, μάλιστα, και σε “προσωπικό” του παράδειγμα για στρέμματα που έχει κληρονομήσει στη Λευκάδα, δήλωσε ότι, με τα νέα δεδομένα, θα μπει στη λογική του «ή θα τα πουλήσουμε ή θα τα αξιοποιήσουμε».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ψυχικού, που πρέπει, όπως είπε, να το λύσει η κυβέρνηση. «Υπάρχει αδικία. Είναι δήμευση περιουσίας. Εκεί, από το κόμπλεξ ορισμένων να πλήξουν το Ψυχικό, επειδή είναι πλούσιοι, πήγαν σε δήμευση περιουσίας του Ψυχικού».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ