Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Ο κ. Καρατζαφέρης είναι πολίτης – Δεν θα αντιδικήσω ποτέ με πολίτες

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι παρακολουθεί αποσβολωμένος όλες αυτές τις ανίερες διεργασίες, που ακυρώνουν τη βούληση του ελληνικού λαού. «Πριν μιλήσει ο ελληνικός λαός, αρχηγοί κομμάτων συζητούν πώς θα κυβερνήσουν την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε.

Καρατζαφέρης: Ο Βελόπουλος ήταν φανατικός ΠΑΣΟΚτζής

«Τι σκεπτικό είχε η συνάντηση Τσίπρα – ΓΑΠ; Οι περίεργες συναντήσεις, οι δηλώσεις του κ. Κακλαμάνη, του κ. Γεωργιάδη, του κ. Ανδρουλάκη, η συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα… Όλα αυτά με βρίσκουν αντίθετο» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τη ΝΔ απάντησε «με οπαδούς της συνεκμετάλλευσης του εθνικού πλούτου της χώρας εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε συνεργασίες, ούτε συζητήσεις. Πρέσπες του Αιγαίου θα έχουμε με την Τουρκία. Είναι οριζόντια η αντίληψη αυτή από ότι φαίνεται και στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μπλίνκεν τι εννοεί όταν λέει για τεράστια οφέλη για επίλυση των θαλάσσιων ζωνών. Οι ΑΟΖ είναι δική μας, επίλυση σημαίνει συνεκμετάλλευση».

«Η ανακήρυξη ΑΟΖ δεν χρειάζεται συζήτηση. Η χάραξη θέλει συζήτηση» σχολίασε.

«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας, ούτε 1 στο εκατομμύριο» σημείωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι «ένας πολίτης μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν θα αντιδικήσω ποτέ με πολίτες. Δεύτερον η μοναδική αλήθεια που είπε τις τελευταίες ημέρες ο κ. Καρατζαφέρης είναι αυτή που είπε για τον Άδωνι, ότι τους εκπαίδευσε πολύ καλά στον πρωταθλητισμό των κυβιστήσεων. Στα 23 μου ήμουν όπου ήθελα. Και από την άλλη αυτό που μπορώ να πω για έναν πολίτη, γιατί είναι πολίτης ο κ. Καρατζαφέρης, ας λέει τα δικά του. Αν απαντούσα σε κάθε πολίτη, θα έπρεπε να απαντήσω σε χιλιάδες ανθρώπους. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, όταν με έβριζε πχ δεν απάντησα. Δεν υπήρχε λόγος, δεν ανοίγω έτσι διάλογο εγώ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ