Βελόπουλος: «Ναι» στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

Υπέρ της σύστασης Eξεταστικής Eπιτροπής για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία είναι η Ελληνική Λύση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Προτείνω από την πρώτη ημέρα Εξεταστική Επιτροπή. Δεν μιλάει κανένας. Την απορρίπτουν. Εμείς επιμένουμε στην Εξεταστική Επιτροπή, να ψάξουμε όλοι μαζί από κοινού, πού είναι το αίτιο του προβλήματος. Μαθαίνω ότι ο κ. Φάμελλος και ο κ. Ανδρουλάκης έχουν συμφωνήσει να πάμε σε εξεταστική από εβδομάδα να την καταθέσουμε. Θα την καταθέσω κι εγώ, μαζί τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

«Τα έργα έτσι όπως έχουν γίνει, ήταν άρπα-κόλλα» υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος. Παράλληλα, τόνισε ότι «υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: πρώτον ο εργολάβος που είναι υπαίτιος, αλλά και ο άνθρωπος από την Περιφέρεια ή τον Δήμο που παρέλαβε το έργο. Τους βρήκες. Αυτοί είναι».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «υπάρχουν και άλλου είδους καταγγελίες, τις οποίες πρέπει να τις δούμε σοβαρά». Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ανέφερε ο Κυριάκος  Βελόπουλος «μόνος του δεν κάνει τις δουλειές. Τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο. Ήταν βουλευτής την περίοδο που ήμουν κι εγώ πριν από πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να κάνει μόνος του δουλειές. Ο Αγοραστός είναι η εικόνα του κ. Μητσοτάκη… Η εικόνα της κυβέρνησης. ‘Αρα λοιπόν διαχέεται η ευθύνη και στην κυβέρνηση», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ