Βελόπουλος: Γιατί απουσίαζα σήμερα από τη Βουλή

Διευκρινίσεις για την δήθεν «περίεργη», όπως τονίζει», απουσία του από την Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας δίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Βελόπουλος: Εσείς μιλάτε με το μυαλό στις επόμενες εκλογές και εμείς με το μυαλό στις επόμενες γενιές

«Από το Περιβόλι της Παναγίας όπου και βρίσκομαι σε προγραμματισμένο εδώ και μήνες προσκύνημα, οφείλω να διευκρινίσω τα κάτωθι στους «ανησυχούντες»:

Η Ελληνική Λύση έχει ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης από το φθινόπωρο του 2021, όταν έγινε εμφανής η συντονισμένη ληστεία των Ελλήνων μέσω του κόστους ενέργειας και των ανατιμήσεων. Φυσικά και η Ελληνική Λύση θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας, παρότι όπως ξεκαθάρισα στην χθεσινή μου ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής, την θεωρώ «δώρο» του κ. Τσίπρα στον κ. Μητσοτάκη.

Φαίνεται όμως ότι από την ομιλία μου, εκτός από την πάγια απουσία όλων των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, «απουσίαζαν» και οι δημοσιογράφοι, εξού και οι «θεωρίες συνωμοσίας» σε κάποια δημοσιεύματα», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Από το στημένο θέατρο της κομματικής συσπείρωσης, των ύβρεων και των συκοφαντιών που δυσφημούν το πολίτευμα και την δημοκρατία, ακυρώνοντας το πολιτικό ήθος, επιλέγω το υπερχρονικό ήθος της Ορθοδοξίας, που ενώνει τους Έλληνες και διασφαλίζει την επιβίωση του Έθνους», προσθέτει o Κυριάκος Βελόπουλος.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ