Βασιλική Μιλλούση για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής: Θα αγωνιστώ γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω

Από τον στίβο του αθλητισμού στον στίβο της πολιτικής ρίχνεται η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Η Βασιλική Μιλλούση στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά

Η Βασιλική Μιλλούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο και έχει δηλώσει ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ξεκίνησα να κάνω γυμναστική. Στα 16 μου μόλις χρόνια πήγα στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ και η αθλητική μου διαδρομή συνεχίστηκε για σχεδόν δύο δεκαετίες».

Πετρούνιας – Μιλλούση: «Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, όλα μπορούν να συμβούν»

Έχει δέκα συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα στην δοκό ισορροπίας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016. Είναι παντρεμένη με τον επίσης πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια από τον Ιούλιο 2019 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Αναλυτικά το μήνυμα της Βασιλικής Μιλλούση για την υποψηφιότητα της:

«Γιατί αυτό και γιατί τώρα!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ταύρο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ξεκίνησα να κάνω γυμναστική. Στα 16 μου μόλις χρόνια πήγα στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σύδνεϊ και η αθλητική μου διαδρομή συνεχίστηκε για σχεδόν δύο δεκαετίες. Όσο είσαι αθλητής η κοινωνική ζωή περιορίζεται λίγο-πολύ γύρω από τη επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί και που κάθε φορά είναι και πιο μεγάλος και πιο απαιτητικός.

Η αθλητική πειθαρχία, το πείσμα και η προσήλωση στον στόχο που απαιτείται όμως καθόρισε και τη μετέπειτα ζωή μου εκτός αθλητικών χώρων. Βγαίνοντας από την ενεργό δράση η αγάπη μου για τον αθλητισμό όχι απλά δε μειώθηκε. Αντίθετα μου δημιουργήθηκε έντονη επιθυμία της προσφοράς.

Ως αριστίνδην Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών από το 2016 μέχρι το 2021 και ως σήμερα Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΕΟΕ θέση που μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω πολυεπίπεδα πολλούς συναθλητές μου.

Οι σκέψεις μου για το τώρα!
Ένα χρόνο πριν έδωσα το δικό μου αγώνα κατά των ηλικιακών στερεοτύπων στην ενόργανη γυμναστική γυναικών. Σήμερα λοιπόν καλούμαι από το Νίκο Χαρδαλιά και με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ υποστήριξη να μεταφέρω αυτή τη δύναμη την αγάπη και την πίστη στα νέα παιδιά από την θέση του περιφερειακού συμβούλου. Για να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, την άθληση και ευεξία για μικρούς και μεγάλους την φροντίδα για αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη.
Εγώ θα το προσπαθήσω, θα αγωνιστώ για αυτό γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω.

Ως αθλήτρια, ως μητέρα, ως σύζυγος, ως επαγγελματίας.
Ως Βασιλική».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ