Πετρούνιας – Μιλλούση: «Στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, όλα μπορούν να συμβούν»

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση αποκλείστηκαν από το Παγκόσμιο του Καΐρου και με ξεχωριστές αναρτήσεις τους  στα κοινωνικά μέσα, έστειλε ο καθένας το δικό του συγκινητικό μήνυμα.

Ο «άρχοντας των κρίκων» είχε πτώση στην έξοδο του προγράμματός του έπειτα από μία εξαιρετική εκτέλεση και έχασε έναν ολόκληρο βαθμό, με συνέπεια να περιοριστεί στη 12η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Λευτέρη Πετρούνια αυτή ήταν η πρώτη πτώση στην έξοδο στην καριέρα του και εκτός από την παρουσία του στον τελικό, του άφησε κι έναν τραυματισμό στη μέση.

Στην ανάρτησή του στο Instagram o χρυσός Ολυμπιονίκης γράφει: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου, ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Με τη συμμετοχή της Βασιλικής Μιλλούση και της Βασιλικής Κυρλίδου ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης στο Κάιρο.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Μιλλούση τερμάτισε 18η στον προκριματικό της δοκού ισορροπίας με 11,100 βαθμούς, μένοντας οριακά έξω από τους πρώτους δεκαέξι, αν τα κατάφερνε αφενός θα κέρδιζε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη, αφετέρου ερχόταν ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση για το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα το Φθινόπωρο.

Από την δική της πλευρά, η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια στις οποίες κοιτάζονται στα μάτια και αγκαλιάζονται.

«Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή… ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθώ για το Παγκόσμιο, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! Για την ώρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ