Β. Μιχαλολιάκος: Αν θέλω να είμαι υποψήφιος θα είμαι

Β. Μιχαλολιάκος: Αν θέλω να είμαι υποψήφιος θα είμαι

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, Αγγελικής Λάζου, για την πιθανότητα να είναι και πάλι υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά.

«Δεν έχω δηλώσει αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σπουδαίο, αλλά διεκδικώ το δικαίωμά μου να αυτοπροσδιορίζομαι», σχολίασε αρχικά ο κ. Μιχαλολιάκος και συνέχισε:

«Προερχόμενος από τον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, πήρα μια απόφαση που μου άλλαξε τη ζωή. Είπα ότι παραιτούμε από όλα τα αξιώματα και είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Με τίμησαν οι Πειραιώτες και εδώ και τρία χρόνια, κάνουμε μαζί ένα σημαντικό έργο».

«Ο χρόνος κύλισε, τα πολιτικά πράγματα άλλαξαν, η παράταξή μου έγινε κυβέρνηση και εγώ δεν επέστρεψα στην κεντρική πολιτική σκηνή», σημείωσε ακόμα.

«Η προεκλογική περίοδος ακυρώνει τη λειτουργιά του Δήμου. Αν δηλώσω σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος, είναι πολύ λογικό οι αντιδήμαρχοί μου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, να σπεύσουν στον αγώνα του σταυρού προτιμήσεως και να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους. Και έχουμε δουλειά να κάνουμε. Δεν φτάνουν οι 30-40 μέρες προεκλογική περίοδος;», σχολίασε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος για την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

«Αν θέλω να είμαι υποψήφιος, θα είμαι. Στις προηγούμενες εκλογές, το ερώτημα ήταν, ο βρώμικος Πειραιάς, θα καθαρίσει; Τώρα δεν το λένε αυτό. Η κοινωνική πολιτική η οποία ασκείται, δεν έχουμε κανέναν άνθρωπο στους δρόμους. Είναι μια σκληρή προσπάθεια», πρόσθεσε.

«Θέλω να πω στον πειραϊκό λαό, ότι, αυτά που σας είπα τα έκανα και με το παραπάνω. Πιστεύω πολύ στη Δημοκρατία. Να πάψει η πολιτική και η δημοκρατία να εξαπατά τον κόσμο και τον πολίτη για να αρπάζει την ψήφο του. Αυτό θέλω να κληρονομήσω στα εγγόνια μου. Ότι ο παππούς μας ήταν αξιόπιστος».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ