Τζιτζικώστας στον Realfm 97,8: Το κυρίαρχο πρόβλημα που πρέπει να εστιάσει όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

“Είμαστε σε σύσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών, τον υπουργό Υποδομών και πριν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας” δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Τα προβλήματα αφορούν κυρίως στη διακοπή του ρεύματος που υπάρχει σε όλο το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής αλλά και σε κάποιες περιοχές του δεύτερου ποδιού. Αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα γιατί είμαστε σε τουριστική περίοδο, είναι μια τουριστική περιοχή, έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες αυτή την περίοδο και αυτή η ζημιά στο δίκτυο και έχει διακοπεί το ρεύμα δημιουργεί προβλήματα και στις επιχειρήσεις και στα ξενοδοχεία και ταλαιπωρεί τους πολίτες και τους επισκέπτες. Εμείς πιέζουμε τη ΔΕΔΔΗΕ να αποκατασταθούν άμεσα οι βλάβες. Αυτό είναι το κυρίαρχο πρόβλημα” ανέφερε.

“Άμεσα να προχωρήσουμε σε ένα νέο ξεκίνημα και σε ένα νέο πλαίσιο για την πολιτική προστασία και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Λόγω της κλιματικής αλλαγής θα πηγαίνουμε σε πιο τροπικό κλίμα” τόνισε.

“Πιέζω να βγουν τα κλιμάκια της ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθούν οι βλάβες το συντομότερο. Το κυρίαρχο πρόβλημα που πρέπει να εστιάσει όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ