Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Η κάλπη της 15ης Μαΐου για την εκλογή Προέδρου θα στείλει ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στον RealFm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή και αναφέρθηκε στα νέα μέτρα για το ρεύμα.

“Τα μέτρα ακολουθούν την λογική που ακολουθούσε η κυβέρνηση από τον Δεκέμβριο και μετά, δηλαδή την λογική των επιδοτήσεων και την λογική της δημοσιονομικής επιβάρυνσης” είπε.

“Ο κ. Σκρέκας μετέθεσε για άλλη μια φορά την θεσμική, αναγκαία παρέμβαση για να χτυπηθεί το πρόβλημα στη ρίζα του δύο με τρεις μήνες μετά” πρόσθεσε.

“Ό,τι δίνεται είναι καλό, αλλά σε καμία περίπτωση τα 600 ευρώ δεν μπορούν να καλύψουν την πραγματική πίεση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις” ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Το κρίσιμο δεν είναι οι επιδοτήσεις, είναι οι θεσμικές παρεμβάσεις για να ελεγχθεί η τιμή της ενέργειας στη ρίζα του προβλήματος” διευκρίνισε.

“Πορευόμαστε ενωμένοι με τις στρατηγικές συγκλίσεις μας αλλά και με τις αποχρώσεις μας. Δεν υπάρχει ανθυποψήφιος, η κάλπη της 15ης Μαΐου για την εκλογή Προέδρου θα στείλει ένα πολιτικό μήνυμα και μάλιστα ηχηρό και στην κυβέρνηση και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Είναι για εμάς μια κρίσιμη ημερομηνία και για αυτό καλούμε όλο τον δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό κόσμο να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία” ανέφερε σχετικά με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ