Τσίπρας για υπόθεση Γεωργούλη: Καμία συγκάλυψη, καμία σκιά

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από το κόμμα.

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη αντίδραση της δικηγόρου που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική βλάβη

Σε δηλώσεις του από το Λαύριο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από την Δικαιοσύνη, σε ό,τι αφορά όμως τη σεξουαλική παρενόχληση, είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες».

«Το μήνυμα είναι καμία συγκάλυψη, καμία σκιά», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αλέξης Γεωργούλης: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε διαγνωστεί η καταγγέλλουσα – Νέα στοιχεία για το χρονικό της υπόθεσης

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο, η Ελένη Χρονοπούλου τοποθετήθηκε δημόσια για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Είχε προηγηθεί το αίτημα άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, που υπέβαλαν οι βελγικές αρχές και ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή

«Έχει έρθει ο καιρός το αίσθημα ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα, αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών και όσους τους ανέχονται», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Ελένη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου νωρίτερα σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον ευρωβουλευτή να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ