Τσιόδρας: Βρετανοί στέλνουν μηνύματα στον Μητσοτάκη – Του ζητούν συγγνώμη για την συμπεριφορά του Σούνακ

Ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, παρουσίασε μηνύματα που έστειλαν Βρετανοί πολίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τα οποία ζητούν συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Ρίσι Σούνακ με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

«Αντί να κάνω κρίσεις εγώ, θα διαβάσω μία παράγραφο από τα πολλά μηνύματα που φτάνουν από Βρετανούς πολίτες στο email του πρωθυπουργού, με τα οποία ζητούν συγγνώμη» δήλωσε ο κ. Τσιόδρας μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Live News”.

«Αγαπητέ πρωθυπουργέ, ως Βρετανός πολίτης θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον παιδαριώδη και αγενή τρόπο με τον οποίο σας συμπεριφέρθηκε ο πρωθυπουργός μας κατά την επίσκεψή σας. Η μεταχείρισή σας αποτελεί απόδειξη της αδυναμίας και της έλλειψης θάρρους της κυβέρνησής μας. Όπως πολύ σωστά υπονοείτε, αν κάποιος δεν έχει το θάρρος των πεποιθήσεών του και δεν είναι διατεθειμένος να έχει μία ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με έναν φίλο και σύμμαχο, τότε, αυτό λέει πολλά για αυτόν».

Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας ξεκαθάρισε πως η βρετανική πλευρά γνώριζε πως το ελληνικό αίτημα για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα θα βρισκόταν στην ατζέντα των συζητήσεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ