Το τηλεφώνημα Λοβέρδου στον Χρυσοχοΐδη

Ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν μαζί με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και εκλεκτή παρέα από τα σπάργανα του ΠΑΣΟΚ.

Η κουβέντα πήγε στην αποπομπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», αντί να κουβεντιάζουν γι’ αυτόν χωρίς αυτόν, ο Λοβέρδος αποφάσισε να τον πάρει τηλέφωνο για να του δηλώσει τη στήριξη στο πρόσωπό του, κάτι που όπως είπαν οι παρευρισκόμενοι, χαροποίησε ιδιαιτέρως τον τέως υπουργό.

Λοβέρδος: Ζητεί εκλογές στις 14 Νοεμβρίου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε επιστολή στον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη και του ζητεί, μεταξύ άλλων, η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής να γίνει στις 14 και 21 Νοεμβρίου.

Κάθε καθυστέρηση είναι επιζήμια για την παράταξη, καθώς η πολιτική συγκυρία απαιτεί να γίνει η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν, σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.

Επίσης πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αναφέρει πως να έχουν λήξει μια σειρά από διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία της εκλογής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ