Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από τον Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πάνο Καμμένο στο γραφείο του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ όπως διαρρέουν συνεργάτες του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η συνάντηση ορίστηκε μετά από αίτημα που είχε υποβάλει η πλευρά Καμμένου περίπου πριν από 10 ημέρες.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Καμμένος: Ο Μητσοτάκης μου ζήτησε να βρεθεί μία λύση συναίνεσης

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε να βρεθεί μία λύση συναίνεσης, «όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να μπορούν να έχουν μία εθνική πολιτική, για να μπορέσουν να διαπραγματευθούν».

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος έκανε σαφείς τις προθέσεις του, λέγοντας ότι μπορεί να υπάρξει μία τέτοια λύση εθνική και συναινετική, μετά από τις εκλογές».

Δείτε το βίντεο του Star:

Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν τη χώρα εκτός Ευρωζώνης

Σε περιπέτεια, η οποία θα κατέληγε σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, θα εμπλακεί η χώρα εφόσον δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή και οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά την συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο.

Αναλυτικά η δήλωση του επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησα τον κ. Π. Καμμένο.

Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική :

Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.

Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις.

Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λα��, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ