Θεοδωρικάκος στον Realfm 97,8: Θα συνεχίσουμε έως την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι «είναι θέμα τιμής για το υπουργείο, το κράτος, την ΕΛΑΣ, να εξιχνιάζεται κάθε εγκληματική ενέργεια, πολλώ δε μάλλον κάθε ανθρωποκτονία».

«Οι δύο φερόμενοι ως δράστες είναι στην φυλακή. Τι ήθελαν αυτοί που μας κατηγορούν να κάνουμε; Επειδή πλησιάζουμε στον χρόνο των εκλογών, να μην γίνουν οι διώξεις; Να σταματήσει η έρευνα; Δεν θα ασχοληθούμε με την εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ; Ποιος άρρωστος εγκέφαλος λέει ότι όλο αυτό το κρατήσαμε για το τέλος των εκλογών; Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επειδή είναι και υποψήφιος βουλευτής δεν μπορεί να βγαίνει ελεύθερα και να μιλάει σε όλα τα κανάλια. Υπάρχουν περιορισμοί, με αποτέλεσμα να τα ακούμε και να μην μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» σχολίασε.

«Οι εξελίξεις δεν προαναγγέλλονται, οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να μάθουμε όλη την αλήθεια για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και γνωρίζουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του δημοσιογράφου ότι αυτό κάνουμε» πρόσθεσε.

«Συμπαραστέκομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου στην μανούλα του. Νιώθω τι αισθάνεται, έχει κάθε δίκιο, της το οφείλουμε όπως και στη σύζυγο και σε όλη την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι την πλήρη εξιχνίασή της» υπογράμμισε.

Για την υπόθεση Κασιδιάρη απάντησε πως «η ΝΔ στο ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α. έχει κρατήσει μια στάση αξιών. Θυμίζω ότι επί ΝΔ συνελήφθησαν τα στελέχη της Χ.Α. και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη ως εγκληματίες, στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η δίκη, για 4 χρόνια είχαν προβλήματα με τις αίθουσες και τις υποδομές. Ολοκληρώθηκε η δίκη επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Στη συνέχεια η ΝΔ ανέλαβε νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία δεν είναι εφικτό να συμμετέχει στις εκλογές η εγκληματική οργάνωση. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και η αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε να βρει τρόπο να συμφωνήσει στην ουσία αυτής της τροπολογίας».

«Είναι μια γκρίζα σελίδα στην ιστορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν βρίσκω άλλο κίνητρο από την εκλογική στόχευση. Από το να διεκδικούν μερίδιο αυτών των ψήφων» σχολίασε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Η κυβέρνηση ουδόλως διευκόλυνε τον Ηλία Κασιδιάρη σε πολιτική δραστηριότητα. Ίσχυε για τον κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη, ό,τι ισχύει για όλους τους υπόλοιπους» σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ