Θεοδώρα Τζάκρη: Μπέρδεψε τον Ιώβ με τον Ιωνά για χάρη του… Κασσελάκη

Τα… μπέρδεψε η Θεοδώρα Τζάκρη στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα μπέρδεψε τα βιβλικά πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης, τον Ιώβ και τον Ιωνά.

Αποστολάκης για ΣΥΡΙΖΑ:  Αυτοί που έχουν διαφορετικές απόψεις να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους

Η κυρία Τζάκρη μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά ότι «υπομονή του Κασσελάκη ξεπερνά και αυτή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους». Ωστόσο στην κοιλιά του κήτους επί τρεις ημέρες ήταν ο Ιωνάς. Ο Ιώβ είναι γνωστός για την υπομονή του εξ ου και η φράση «ιώβειος υπομονή».

Η Θεοδώρα Τζάκρη τόνισε σχετικά με το τελεσίγραφο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης ότι «ο πρόεδρος απηύθυνε συγκεκριμένη πρόσκληση για την ανάληψη ευθύνης. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη για να γίνουν τομεάρχες, όχι μόνο σε αυτούς που τον συμπαθούν. Ήταν λιγότερες από 10 οι αρνήσεις που εισέπραξε».

ΣΥΡΙΖΑ: Η προειδοποίηση Κασσελάκη άναψε το φυτίλι – «Μήπως καταργήθηκαν τα όργανα του κόμματος και δεν το ξέρουμε;»

«Η Αχτσιόγλου είπε ότι είχε ξεμείνει από ενέργεια. Οι άλλοι δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλά όλοι μας κρινόμαστε και αξιολογούμαστε. Δεν υπάρχει αυθεντία» πρόσθεσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Αυτοί είναι οι Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι αναλαμβάνουν θέσεις «κλειδιά»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ