Θάνος Πλεύρης: Αναστολή λειτουργίας σε όποιον δεν συνεργάζεται – Η ανάρτησή του για το «λουκέτο» στις δύο φαρμακαποθήκες

Στο «λουκέτο» που ανακοίνωσε ο ΕΟΦ σε δυο φαρμακαποθήκες αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως κανένας δεν θα παίζει με τη δημόσια υγεία.

Ο κ.Πλεύρης τόνισε πως οι εντολές είναι σαφείς και είναι αναστολή λειτουργίας σε όποιον δεν συνεργάζεται, όπως συνέβη με αυτές τις δυο φαρμακαποθήκες. Συγκεκριμένα η ανάρτηση του υπουργού Υγείας τόνισε: «Εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης φαρμάκων λόγω μεγάλης ζήτησης κ μειωμένης παραγωγής κανένας δε θα παίζει με τη δημόσια υγεία. Οι εντολές σαφείς: αναστολή λειτουργίας σε όποιον δεν συνεργάζεται, όπως σε 2 φαρμακαποθήκες. Ο έλεγχος αφορά όλους φάρμ. εταιρίες, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία».

Νωρίτερα, ο ΕΟΦ ανακοίνωσε το «λουκέτο» σε δύο φαρμακαποθήκες καθώς αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναστολή της άδειας χονδρικής πώλησης για δύο φαρμακαποθήκες που λειτουργούν σε Κατερίνη και Θέρμη Θεσσαλονίκης, ενώ η αναστολή ισχύει έως ότου επιθεωρηθούν από τον ΕΟΦ.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα ότι έρχεται «λουκέτο» στις φαρμακαποθήκες που δεν θα συνεργαστούν στον έλεγχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ