Τεμπονέρας: Η επόμενη ημέρα θα μας βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ – Θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση από την εκρηκτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας στην ψηφοφορία που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για δημοψήφισμα από τη βάση για τις 4 διαγραφές, ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε ότι «η επόμενη ημέρα θα μας βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Τα φωτογραφικά κλικ μιας εκρηκτικής συνεδρίασης – Από τα χαμόγελα στην… απογοήτευση

Μιλώντας στο MEGA ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε χαρακτηριστικά ότι «η επόμενη ημέρα θα μας βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιμαχόμαστε τη ΝΔ στην πορεία προς ένα συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα».

Ο κ. Τεμπονέρας πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αλίμονο αν υπήρχε αμφισβήτηση ενός καθ’ όλα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη» τονίζοντας ότι «αδιαμφισβήτητα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε».

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνικό οριστικής ρήξης – Η επόμενη μέρα για τις τρεις «ομάδες» μετά την αποχώρησή τους από την συνεδρίαση

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ρωτήθηκε και για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απαντώντας ότι πρέπει να μείνει έξω από την όποια αντιπαράθεση και ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK