Τατσόπουλος:«Δεν μετράει η γνώμη μου στον ΣΥΡΙΖΑ»

Τατσόπουλος:«Δεν μετράει η γνώμη μου στον ΣΥΡΙΖΑ»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, στο «Βήμα FM». Ο κ. Τατσόπουλος αναφερόμενος στη συγκέντρωση που οργάνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που έχει από την Κουμουνδούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά,« Θεωρώ ότι ήταν λάθος. Αλλά δεν μετράει η γνώμη μου, δεν με ρωτάνε ποτέ…».

Επίσης τοποθετήθηκε και για τις φήμες που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες λέγοντας πως μια τέτοια πρόταση δεν είναι σοβαρή. «Δεν είναι σοβαρή η πρόταση για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους, τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες…».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα στηρίξει υποψηφίους, τύπου Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο κ. Τατσόπουλος προειδοποίησε ότι δε θα είναι κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την περίπτωση.

«Δεν λέω ούτε καλημέρα με ένα κόμμα που θα ψηφίσει Ψωμιάδη».

Σχετικά με την κεντροαριστερά ο κ. Τατσόπουλος θεωρεί ότι αυτός είναι ο όμορος πολιτικός χώρος με το ΣΥΡΙΖΑ και διαχώρισε τη θέση του από στελέχη της αριστερής πτέρυγας.

«Ακόμα και με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη δεν έχω τίποτε κοινό μαζί τους…».

Αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι πρέπει να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας δίχως ωστόσο να συγχέεται το κόμμα της συγκυβέρνησης με τις μνημονιακές πολιτικές του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% να παραδοθεί, να ταυτιστεί με την πολιτική ατζέντα του 3%»

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ