Τα… 100 παγάκια στο αναψυκτικό του Άδωνι

Τα… 100 παγάκια στο αναψυκτικό του Άδωνι

Το παρασκήνιο από την σύσκεψη της αντιπροσωπείας των ιατρών εργαστηρίων και διαγνωστικών κέντρων με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίσχεση των υπηρεσιών υγείας αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Διαβάζουμε:

«Ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να ασκήσει ψυχολογική πίεση πάνω τους ώστε να μην προχωρήσουν σε επίσχεση. Πρώτα απ’ όλα δεν τους κέρασε τίποτα, ούτε νερό. Όταν κάποια στιγμή άρχισαν οι άνθρωποι να διψάνε, ο υφυπουργός Αντώνης Μπέζας ζήτησε την άδεια από τον υπουργό να τους φέρουν νερό. Μόλις ήρθαν τα νερά ο Άδωνις λέει στο γκαρσόνι: “Εμένα, αντί για νεράκι, να μου φέρεις μια Coca-cola παγωμένη, με 100 παγάκια μέσα. Εκατό ακριβώς”. Έτσι ξεδιψά αυτός; Ρώτησαν μερικοί.

Η σύσκεψη δεν τελείωνε, υπήρχε ένταση, οπότε ο υπουργός βάζει τα μεγάλα μέσα. Ποια είναι αυτά; Το κινητό του… τηλέφωνο. Δέχεται ένα SMS, το βλέπει, χαμογελάει και εν συνεχεία λέει: “Θα σας διαβάσω ένα SMS που μόλις πήρα”. “Από την Ευγενία, από την Ευγενία;” ρώτησε ένας: “Όχι, από έναν δημοσιογράφο” απάντησε χαμογελαστός ο Άδωνις και άρχισε να διαβάζει το SMS: “Τι γίνεται, σε σκότωσαν εκεί μέσα οι τύποι ή ακόμα; Μήπως προσπαθούν να βρουν τρόπο να βγάλουν το πτώμα σου από το υπουργείο, χωρίς να τους αντιληφθούν;”. Και αμέσως μετά ήρεμος και καμαρωτός τους είπε: “Να τελειώνουμε, ανησυχούν για μένα”».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΦΩΤΟ-Ο Σαμαράς για τη “Νέα Ελλάδα”

ΣΥΡΙΖΑ: Ραντεβού στις κάλπες

Σταθάκης: Δεν υπάρχει θέμα εσωτερικού δανεισμού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ