ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ το κλίμα στην Κουμουνδούρου – Ο οδικός χάρτης μέχρι το έκτακτο συνέδριο

Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσουν για τον οδικό χάρτη της επόμενης ημέρας στο κόμμα της Κουμουνδούρου. Αύριο ή μεθαύριο θα συνεδριάσει το εκτελεστικό γραφείο και η πολιτική γραμματεία ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

«Tα 170.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν να μας κρίνουν όλους», δήλωσε μετά το νέο αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τον “χορό” των εξελίξεων.

Πρέπει να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής όπου θα καθοριστεί ο τρόπος και ο χρόνος του συνεδρίου για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από την βάση.

Φυσικά, μένει να φανεί αν ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει αυτή τη φορά κάποιον αντίπαλο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρχει κάποια υποψηφιότητα απέναντι από τον τωρινό πρόεδρο του κόμματος.

«Χρειάζεται να πάρουμε πολιτικές αποφάσεις επί των θέσεων μας και επί της πολιτικής μας ταυτότητας και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα μπορούμε να τα συζητήσουμε στο πλαίσιο των διαδικασιών μας. Τα όργανα του κόμματος θα συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες και θα βγάλουμε τον οδικό χάρτη για το πώς πηγαίνουμε στην επόμενη ημέρα. Ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε τον εαυτό του ενώπιον των μελών και αυτό είναι μια γενναία πολιτική πράξη» διευκρίνισε ο κ. Τεμπονέρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ