ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος από το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» οι Σβέρκος, Σιχλετίδης, Ραπανάκης και Σμυρλάκης

Συνεχίζεται η αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς εκτός του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» βρίσκονται πλέον ο Νίκος Σβέρκος, ο Θεόφιλος Σιχλετίδης, ο Σπύρος Ραπανάκης και ο Γιάννης Σμυρλάκης.

Την είδηση έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Σβέρκος που ενημέρωσε ότι η νέα διεύθυνση και διοίκηση του ραδιοφώνου επέλεξε να τον απομακρύνει από την καθημερινή εκπομπή του.

«Στο τέλος της σημερινής μου εκπομπής Στο Κόκκινο 105,5, σε μια μέρα με πολύ έντονη επικαιρότητα, έκανα ό,τι συνηθίζει να κάνει κάθε δημοσιογράφος την Παρασκευή: Να ανανεώνει το ραντεβού με τους ακροατές του για τη Δευτέρα. Και μάλιστα με την υπόσχεση να παρουσιαστεί όλη η επικαιρότητα και το ρεπορτάζ από την πολιτική και κοινωνική ζωή. Θα μεσολαβούσε άλλωστε και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Νίκος Σβέρκος.

Και συνέχισε: «Σε αυτό το ραντεβού, που κρατάει τόσα χρόνια, δεν θα πάω. Και ούτε θα μπορέσω να εξηγήσω το γιατί. Απλά θα εξαφανιστώ. Γιατί αυτό επέλεξε η νέα διεύθυνση και διοίκηση του ραδιοφώνου. Να απομακρυνθώ από την εκπομπή που κατέγραφε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα του σταθμού μας. είχε δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς ακροατές, που μάλιστα τους αύξησε το τελευταίο δίμηνο κατά 15%».

Παράλληλα εξήγησε ότι εκτός ραδιοφώνου είναι και οι Θεόφιλος Σιχλετίδης, Σπύρος Ραπανάκης και Γιάννης Σμυρλάκης. «Φαίνεται ότι το σχέδιο για την «αποπαρασίτωση» του ραδιοφώνου και της εφημερίδας, για το οποίο καλουσαν οι στενοί συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, ξεκινά από εμένα. Δεν είμαι όμως ο μόνος. Όπως θα μάθετε από τις σχετικές ανακοινώσεις, στο ραδιόφωνο δεν θα ακούγονται πια ούτε εγώ, ούτε χρονικά ο Θεόφιλος Σιχλετίδης, ούτε ο Σπύρος Ραπανάκης, ούτε ο Γιάννης Σμυρλάκης», σημείωσε ο Νίκος Σβέρκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ