ΣΥΡΙΖΑ: «Στελέχη της ΝΔ παριστάνουν τους επιβάτες στα τρένα» – Για «χυδαιότητα και αθλιότητα» κάνει λόγο ο Λευτέρης Μωυσιάδης

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σήμερα με αφορμή την επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσποιήθηκαν τους επιβάτες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε:

«Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με ‘επιβάτες’, που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες.

Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ντροπή», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα».

«Χυδαιότητα και αθλιότητα»

Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ  ήρθε με ανάρτηση του Λευτέρη Μωυσιάδη ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι επέβαινε στο τρένο ωστόσο δημοσιοποίησε το σημερινό και και ένα παλαιότερο εισιτήριό του σημειώνοντας ότι πραγματοποιεί τακτικά την διαδρομή Αθήνα – Κατερίνη.

Ο αναπληρωτής γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ  μίλησε για αθλιότητα και χυδαιότητα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ότι τα fakenews δεν έχουν όριο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν έδωσα κομματικά διαπιστευτήρια πριν ταξιδέψω για ακόμη μια φορά με το τραίνο για Κατερίνη. Άλλη φορά θα ζητάω την άδεια του κομματικού κομισάριου του ΣΥΡΙΖΑ πριν βγάλω εισιτήριο.

Δυστυχώς η αθλιότητα, η χυδαιότητα και τα fake news στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όριο!

Επισυνάπτω το σημερινό και ενδεικτικά ένα από τα παλαιότερα εισιτήριά μου για αυτή τη διαδρομή που κάνω με το τρένο τακτικά, στο οποίο αμφιβάλλω αν έχουν μπει ποτέ όσοι έσπευσαν να με στοχοποιήσουν σήμερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ