ΣΥΡΙΖΑ: Και ραδιοφωνικός παραγωγός ο Στέφανος Κασσελάκης – «Θα ήθελα να αρχίσουμε την Ώρα του προέδρου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την πρόθεσή του να αποκτήσει και δική του εβδομαδιαία ραδιοφωνική ζώνη στον σταθμό «Στο Κόκκινο» κατά την παρέμβαση που έκανε νωρίτερα το πρωί, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η επιστολή αποχώρησής του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Θα σας έρθω απροειδοποίητα στον σταθμό και επίσης θα ήθελα να αρχίσουμε και την «Ώρα του Προέδρου» μια φορά την εβδομάδα στο Κόκκινο και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν ερωτήσεις από τους φίλους μας», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Παρέμβαση μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Κατά την παρέμβασή του μετά το τέλος της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «σήμερα είναι μια καινούρια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία».

Αυγέρη: Η κριτική ξεπέρασε κάθε γραμμή ανοχής – Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά μπροστά ενδυναμωμένος

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ