ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ φτάνει μέχρι τη Βενεζουέλα προκειμένου να μην απαντήσει για το κύκλωμα εκβιαστών

“Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος φτάνουν μέχρι τη Βενεζουέλα στην προσπάθειά τους να μην απαντήσουν για τις σχέσεις με το κύκλωμα εκβιαστών” τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

“Για να το πετύχουν, προσπαθούν να αμφισβητήσουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, σε μια υπόθεση όπου υπήρξε ενεργή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αφορά σεξουαλική παρενόχληση εργαζομένων. Για την φιλότιμη αυτή προσπάθεια της μονταζιέρας τους, απαντάμε στον κ. Κουμουτσάκο με τον μόνο τρόπο που αυτός κατανοεί, με τις φράσεις ενός στενού -από ότι φαίνεται- συνεργάτη του:

«..Να σου πω. Είσαι θεός. Οι ανακοινώσεις αυτές αδερφέ… επειδή είμαι από παιδί στη ΝΔ…Ρε τώρα, να σου πω κάτι, κανείς δεν τα έχει βγάλει, πλάκα μου κάνεις τώρα; Τι είμαι κανένας χθεσινός είμαι τώρα εγώ; Στην πιάτσα είμαι. Τους έχεις στείλει για χόρτα… Παίζεις πάνω, δεξιά, κέντρο, αριστερά, τους τρέχεις, πας μπροστά, λογοπαίγνια, σκόνη και θρύψαλα τους έχεις. Στο λέει ο Τάκης που είναι φίλος. Άμα δεν μου άρεσε κάτι, θα στο έλεγα» ” καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιμένει στην εκκωφαντική σιωπή

Αυτός είναι ο “άτακτος” πρέσβης της Βενεζουέλας

Η απάντηση της κυβέρνησης για τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας παραμένει βαριά εκτεθειμένος

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.