Συρίγος στον Realfm 97,8: Η διπλωματία των σεισμών συνεχίζεται – Τι είπε για τον Ερντογάν

Ο υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος στην Α Αθηνών, Άγγελος Συρίγος μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Η διπλωματία των σεισμών συνεχίζεται. Φαίνεται από τις μηδενικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τις 14 Μαρτίου και μετά. Απλώς η Τουρκία δεν έχει μεταβάλει τις θέσεις της. Οι θέσεις της παραμένουν πάνω στο τραπέζι και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να συζητήσουμε αν τα ελληνικά νησιά ανήκουν στην Ελλάδα ή όχι» ανέφερε αρχικά.

«Η συνεκμετάλλευση δεν είναι πάνω στο τραπέζι. Είναι ένα καθεστώς που εφαρμόζεται αφού χαράξεις πρώτα τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον Ηλία Κασιδιάρη και τις εκλογές απάντησε πως «επιλέχθηκε να είναι πρόεδρος του κόμματος ένας άνθρωπος που είναι καθηγητής στη σχολή Ευελπίδων, είχαμε και το παράδειγμα ένας ανώτατος δικαστικό να είναι υποψήφιος. Ψαρεύει σε θολά νερά και ψαρεύει για να περάσει την εντύπωση ότι είναι θεσμικός. Είναι στην κρίση του Αρείου Πάγου αν θεωρήσει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη ή είναι κάτι ανεξάρτητο. Δεν μπορώ να πω εκ των προτέρων ποια θα είναι η κρίση του Αρείου Πάγου επί του θέματος».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ