Συρεγγέλα στον Realfm 97,8: Δεν τίθεται θέμα εσωκομματικού δημοψηφίσματος για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Η Γραμματέας της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Θα γίνουν περιοδείες σε όλη τη χώρα. Δεύτερον, θα γίνει το μεγάλο συνέδριο, επετειακό. Η ΝΔ τον επόμενο χρόνο κλείνει 50 χρόνια και μάλιστα είμαστε η μοναδική παράταξη που άντεξε στον χρόνο επί μισό αιώνα σε σχέση με άλλες παρατάξεις που δεν τα πήγαν και τόσο καλά» είπε αρχικά.

«Δεν εφησυχάζουμε λόγω των δημοσκοπήσεων. Είναι μεγαλύτερη ευθύνη για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην μπούμε σε μια λογική αλαζονείας. Μακριά από εμάς τέτοιες συμπεριφορές. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα των πολιτών στην καθημερινότητα» πρόσθεσε.

«Δεν τίθεται θέμα εσωκομματικού δημοψηφίσματος. Η ΝΔ βγήκε με συγκεκριμένο πρόγραμμα, όσον αφορά τον γάμο των ομοφυλοφίλων και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ τέθηκε προεκλογικά, άρα το γνωρίζει και ο λαός. Οι θέσεις του κυρίου Βορίδη είναι πάγιες τις γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως ψηφιστήκαμε με συγκεκριμένο πλαίσιο. Ο Πρωθυπουργός και σε συνέντευξη και στη ΔΕΘ έχει πει ότι είναι θέματα που θα προχωρήσουν, το πότε και το πώς είναι θέμα του Πρωθυπουργού» ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ