Συγγενής Κασσελάκη: Εγώ ψηφίζω ΝΔ, και αυτός ΝΔ ήταν – Τον θαυμάζω

Μία συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε για την οικογένεια του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του ευχήθηκε για καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής.

Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate – «Είμαστε σύντροφοι, την καλώ σε κοινή περιοδεία»

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά. Είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι», είπε στον ΑΝΤ1 η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά ήταν κι αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου. Είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της. Και εγώ από 100.000 που πήρα προίκα γιατί είμαι σύζυγός στρατιωτικού πήρα και εγώ μια περιουσία καλή», ανέφερε η γυναίκα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχε ταμπέλα που έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού” όταν ήταν μικρός» λέει ο πατέρας του

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ΝΔ. «Εγώ το λέω ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως, τον θαυμάσω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός ήτανε Νέα Δημοκρατία», εξήγησε η συγγενης του Στέφανου Κασσελάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ